Life is like Google.
You just need to know what you are looking for.

– anonymous

SEO Specialist in Den Haag.
Hoger in Google

Jouw website op de eerste pagina in Google. Je website hoger in de zoekresultaten. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Om dat te realiseren kun je niet om een SEO specialist heen. Zonder SEO specialist (specialist in zoekmachine optimalisatie: Search Engine Optimization) is het tegenwoordig namelijk bijna onmogelijk om goed gevonden te worden.

SEO onderhoudscontract

Is jouw website klaar en is deze live? Dan kun je eventueel kiezen voor de aanvullende SEO dienst van Lowtone.
SEO specialist Lowtone biedt een SEO onderhoudscontract aan voor een vaste maandelijkse prijs. Wanneer je dit contract afsluit betekent dit dat de website op alle factoren wordt geanalyseerd, gemeten en vervolgens aangepast. Dit is een doorlopend proces: de gegevens, de zoektermen en de content worden continu aangepast en gefinetuned.
De resultaten worden via een wekelijkse rapportage toegemaild.

Website scan
Keyword onderzoek
On site SEO (technisch)
On site SEO (content)
Doelgroep analyse
Strategie
Monitoring en rapportage

Wat doet een SEO (zoekmachine optimalisatie) specialist?

Om een website goed gevonden te laten worden in Google, Bing of andere zoekmachine, moet deze worden geoptimaliseerd. Dit wordt gedaan door een SEO specialist. Het hele proces noemen we SEO: Search Engine Optimization. Het is een uitgebreide aaneenschakeling van factoren die ervoor zorgt dat een website een goede kans maakt om goed te worden gevonden.