Lowtone Den Haag - Tekst en redactie

Tekst en redactie

Creatie van content. De beschrijvende tekst over een product of dienst, een pakkende en wervende tekst voor een campagne: Lowtone helpt bij creatie van content. Ook wanneer de hoofdlijnen van de tekst al aanwezig zijn maar de tekst nog niet de juiste tone-of-voice heeft is het fijn als de tekst geredigeerd wordt. Een tekst die aansluit bij de beoogde doelgroep zorg voor een betere conversie en draagt bij aan een duidelijk boodschap.

Tekst voor SEO

Jouw website op de eerste pagina in Google. Je website hoger in de zoekresultaten. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Om goed gevonden te worden is de waarde van een goede tekst een belangrijk onderdeel. Wat is een goede tekst voor SEO? Een goede tekst voor SEO is inhoudelijk sterk, authentiek en is gericht op de bezoeker. De tekst heeft voldoende volume en een juiste semantische structuur. Bied je een dienst of product aan dat ook bij andere aanbieders verkrijgbaar is? Dan is het van belang dat de beschrijving oorspronkelijk is, dus uniek en niet gekopieerd.

Lowtone Den Haag - SEO Tekst en redactie
Lowtone Den Haag - Tekst en redactie

Tekst voor brochure

In grote is lijnen is de inhoud voor de publicatie van een brochure of folder duidelijk. Maar is de tekst helder en duidelijk voor de ontvanger? Leest het makkelijk en is het overzichtelijk ingedeeld? Wij denken mee met redactie en kunnen met een frisse blik de boodschap aanscherpen.