We are all now connected by the Internet, like neurons in a giant brain.

– Stephen Hawking

Nieuwe website laten maken, of huidige website updaten?

De website is vaak de eerste kennismaking van een potentiële opdrachtgever met jouw bedrijf of organisatie. Hoe staat het met je website? Hoe lang geleden is deze ontwikkeld? Klopt de inhoud nog met de actualiteit rondom jouw organisatie? Kortom, voldoet deze nog aan de huidige verwachtingen, van jou maar ook van je nieuwe klant?

Lowtone: 20 jaar ervaring in website ontwikkeling

WordPress specialist

Lowtone is gespecialiseerd in website ontwikkeling. Zoek je een bedrijf om je website te laten maken in Den Haag? Dan ben je aan het juiste adres. Dat doen wij al meer dan 20 jaar. Wil je een website met slechts enkele pagina’s tekst? Of wil je een uitgebreide e-commerce webshop met koppelingen naar een kassasysteem en bezoekersregistratie? Van eenvoudige tot zeer complexe websites: alles is voor ons mogelijk.

WordPress CMS

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, dat is momenteel een van de meest gebruikte systemen op internet. WordPress is robuust, stevig en zeer gebruiksvriendelijk. Het is geen wonder dat WordPress veruit het grootste aandeel heeft in het percentage gebruikte CMS (Content Management Systemen) op internet. Bedrijven als Nike, BBC, Mercedes Benz, Sony Music en zelfs Microsoft gebruik maken van dit succesvolle systeem.

Smartphone, tablets, notebooks en desktop computers

Smartphone, tablets, notebooks en desktop computers
In 2018 is 80% van de Nederlanders in het bezit van een smartphone (Bron: Hootsuite). 58% van de smartphonegebruikers gebruiken deze ook om websites te bezoeken. Dat is dus meer dan de helft en dit aantal neemt toe. Is jouw website geschikt voor mobiel gebruik, of gebruik op een tablet?

Lowtone. Webdesign en grafische vormgeving in Den Haag.
Website laten maken bij Lowtone Den Haag

WordPress: maakt beheren een fluitje van een cent

WordPress: maakt zelf beheren een fluitje van een cent
Alle door ons geleverde websites kunnen zelf worden beheerd. Jij kunt dus zelf eenvoudig tekst en afbeeldingen wijzigen, toevoegen of verwijderen; nieuwsberichten beheren, nieuwe pagina’s of categorieën aanmaken, enzovoort. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel de bezoeker als voor jou, de gebruiker, staat voorop.

Website laten maken: prijzen en tarieven

Omdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben weten wij inmiddels hoe wij efficiënt een website kunnen ontwikkelen. Of het nu een complexe website is voor gemeentelijke organisatie of een bescheiden website voor een startende onderneming: wij hebben altijd dezelfde toewijding en volle aandacht voor het project. Dat komt doordat wij na al die tijd nog steeds een groeiende passie hebben voor ons vak.
En de prijzen? Neem contact op voor een afspraak. De prijzen zullen je verbazen.

Een willekeurige selectie uit ons werk