Lowtone Den Haag - Website ontwikkeling en website ontwerp

Nieuwe website laten maken, of huidige website updaten?

De website is vaak de eerste kennismaking van een potentiële opdrachtgever met jouw bedrijf of organisatie. Hoe staat het met je website? Hoe lang geleden is deze ontwikkeld? Klopt de inhoud nog met de actualiteit rondom jouw organisatie? Kortom, voldoet deze nog aan de huidige verwachtingen, van jou maar ook van je nieuwe klant?

WordPress specialist Den Haag

Lowtone is gespecialiseerd in website ontwikkeling. Zoek je een bedrijf om je website te laten maken in Den Haag? Dan ben je aan het juiste adres. Dat doen wij al meer dan 20 jaar. Wil je een website met slechts enkele pagina’s tekst? Of wil je een uitgebreide e-commerce webshop met koppelingen naar een kassasysteem en bezoekersregistratie? Van eenvoudige tot zeer complexe websites: alles is voor ons mogelijk.

WordPress: maakt beheren een fluitje van een cent

WordPress: maakt zelf beheren een fluitje van een cent
Alle door ons geleverde websites kunnen zelf worden beheerd. Jij kunt dus zelf eenvoudig tekst en afbeeldingen wijzigen, toevoegen of verwijderen; nieuwsberichten beheren, nieuwe pagina’s of categorieën aanmaken, enzovoort. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel de bezoeker als voor jou, de gebruiker, staat voorop.

Website laten maken: prijzen en tarieven

Omdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben weten wij inmiddels hoe wij efficiënt een website kunnen ontwikkelen. Of het nu een complexe website is voor gemeentelijke organisatie of een bescheiden website voor een startende onderneming: wij hebben altijd dezelfde toewijding en volle aandacht voor het project. Dat komt doordat wij na al die tijd nog steeds een groeiende passie hebben voor ons vak.
En de prijzen? Neem contact op voor een afspraak. De prijzen zullen je verbazen.

Offerte aanvragen

Er zijn heel veel goede vormgevers in Nederland. Wat Frans onderscheidt is dat hij ontzettend flexibel is en dat hij onder grote tijdsdruk en zonder extra kosten iets kan opleveren.

Rene Rouwette,
Gemeente Tilburg