Software onderhouds- en update contract

Software onderhouds- en update contract

Op het moment van oplevering zorgen wij altijd dat de software aan de huidige compatibiliteit- en veiligheidseisen voldoen. Onze ontwikkelaars zijn echter altijd bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van de software.

Zorg dat WordPress altijd up-to-date is
Zorg altijd voor een recente versie.

Wij willen graag dat onze opgeleverde websites zo veel mogelijk op de de meest recente software draait. Niet alleen om bovenstaande redenen, maar ook om eventuele aanpassingen, uitbreidingen en ondersteuning in de toekomst mogelijk te blijven maken. Verouderde systemen kunnen op een bepaalt moment niet meer ondersteund worden om de reden dat ze te veel uit de pas lopen met de huidige maatstaven. Upgrading – met de kosten die hiermee gepaard gaan – zou dan eerst nodig zijn voordat er nieuwe aanpassing uitgevoerd kan worden

Zorg dus altijd dat uw systeem up-to-date is. Voor nieuwe websites en websites van maximaal 1 jaar oud heeft Lowtone een onderhoudscontract opgesteld dat bij oplevering van de website kan worden afgesloten.

Wat houdt het Software onderhouds- en update contract in:

  • Uw website is altijd voorzien van de meest recente versie van de huidige software;
  • Aanvullende functionaliteiten zoals maatwerk en plugins zijn altijd recent; Zijn er plugins geinstalleerd die intussen niet meer worden ondersteund dan zullen er alternatieven worden geimplenteerd;
  • Uw website is beter bestand tegen bedreigingen;
  • Compatibiliteit issues en bugs worden gemonitord en opgelost;
  • Er worden regelmatig back-ups gegenereerd;
  • Nieuwe aanpassingen, functionaliteiten en uitbreidingen in de toekomst zijn beter realiseerbaar in minder tijd, kostenbesparend.

Is de website ouder dan 1 jaar dan is afsluiting van een Software onderhouds- en update contract in vele gevallen ook mogelijk. Er zal echter eerst een upgrade moeten plaatsvinden om de website naar de laatste versie te upgraden. Afhankelijk van welke versie op de huidige versie van de website is geïnstalleerd en welke maatwerk functionaliteiten zijn geïmplementeerd zijn hier aanvullende kosten aan verbonden. Lowtone zal eerst een inventarisatie scan uitvoeren. Neem contact op voor meer informatie.