Facebookpagina voor bedrijven en organisaties

Facebook pagina voor bedrijven
Facebookpagina voor productpromotie

Als aanvulling op de bestaande website is het voor bedrijven interessant om een Facebookpagina te hebben. Een Facebookpagina is iets anders dan een profiel: deze zijn namelijk uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Biedt u dus een dienst aan zoals bijvoorbeeld coaching, training, management of anders, of heeft u producten die u al via een webshop of een fysieke winkel aanbiedt dan is het interessant om een Facebookpagina aan te maken. Op deze manier kunt u een vaste groep van geinteresseerden binden aan uw organisatie. Is er eenmaal een community opgebouwd dan is het behouden en uitbreiden van de doelgroep een kleine stap. Door speciale (voordeel) acties voor bezoekers die de pagina hebben geliked aan te bieden heeft de bezoeker er ook daadwerkelijk voordeel bij.

Zoekmachines

Facebookpagina’s worden goed geindexeerd door Google. Door rechtstreekse links van de pagina naar uw website of webshop te plaatsen zal deze ook beter worden gevonden.

Maatwerk Facebook landingspagina

Naast de bekende apps die op de Facebookpagina geplaatst kunnen worden is het bij een pagina ook mogelijk om een maatwerk landingspagina te ontwikkelen. DIt is in feite een mini-website. Mini alleen in formaat, de functionaliteiten verschillen (bijna) niet van een normale website.