Meer dan 20 jaar een begrip op het gebied van grafische vormgeving en webdesign in Den Haag

Historie

Lowtone is opgericht in 1991 door grafisch vormgever, musicus en acrylschilder Frans Koenn. Na enkele jaren vanuit het pand aan het Westeinde te Den Haag gewerkt te hebben verhuist het bedrijf in de zomer van 2006 naar het huidig onderkomen aan de Prinsegracht, eveneens in hartje centrum.

De doelstelling van het creatieve bedrijf is, bovenal, om plezier in het werk te hebben. Mooie dingen maken, mensen blij maken en dan het liefst met datgene waar de creatievelingen bij Lowtone goed in zijn: grafische vormgeving & internet oplossingen creëren. Met als resultaat een product dat altijd professionaliteit, verzorgdheid en liefde voor het vak uitstraalt.

Lowtone werkt en heeft gewerkt voor

Lowtone werkt en heeft gewerkt voor o.a. Gemeente Almere, Humanitas Home-start Den Haag, CNV Vakmensen, Koorenhuis Den Haag, Jeugdformaat Den Haag, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Stadsomroep Den Haag, Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg, Impresariaat Wallis Finkers, Ron Boszhard producties.
Naast werken voor onze gewaardeerde opdrachtgevers participeert Lowtone ook regelmatig in non-profit projecten. Onze organisatie staat altijd open om medewerking te verlenen wanneer dat binnen de mogelijkheden ligt. Voor een goed idee is er altijd een luisterend oor en in veel gevallen kan Lowtone een bijdrage leveren aan een goed doel, een goed idee, of een zinvol initiatief.