There are three responses to a piece of design: yes, no and WOW! WOW is the one to aim for.

– Milton Glaser, a longtime famed graphic designer and co-founder of New York Magazine

Grafisch ontwerp grafische vormgeving

Brand Identity: ontwerp van logo en huisstijl
Zet jouw bedrijf op een professionele en aansprekende manier op de kaart. Een visitekaartje is ook letterlijk het visitekaartje van je bedrijf. Het zegt in een oogopslag wie je bent, wat je doet en wat je uitstraalt. Het lijkt een klein detail maar een goed ontwerp van logo en huisstijl is zeer belangrijk. In het Engels noemt men dat niet voor niets brand identity: identiteit van het merk/bedrijf/organisatie.

Grafische vormgeving voor drukwerk

Grafisch ontwerp Den Haag:
alles onder één dak

Wij luisteren naar je wensen en verdiepen ons in de doelgroep die je wilt gaan aanspreken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de uitstraling van de organisatie, product of merk precies aansluit bij wat je ermee wenst te bereiken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo en huisstijl, of het maken van advertenties, brochures, briefpapier of ander drukwerk.
Wij leveren (desgewenst) ook het drukwerk. One-stop-shop: je hoeft verder niets zelf te regelen. Wij leveren desgewenst ook het drukwerk. Al het door ons geleverde drukwerk is voorzien van het FSC keurmerk.

Brochure en poster laten ontwerpen door Lowtone Den Haag
Brochure en poster laten ontwerpen door Lowtone Den Haag

Infographics

Jaarrekening / jaarverslag saai? Nee hoor.

Presenteren van jaarcijfers, statistieken, omzetcijfers, voortgang, prognoses kan natuurlijk in een spreadsheet. Het gaat tenslotte om de inhoud. Toch kan dat visueel ook aantrekkelijker dan een saaie spreadsheet.
Lowtone maakt van een cijferbrij een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke infographic. Cijfers voorzien van illustraties, staaf- of cirkeldiagrammen waardoor de context in een oogopslag duidelijk is.

Brand identity

Logo, huisstijl

Een goed logo geeft een duidelijk beeld weer van de organisatie. Een logo is echter slechts een onderdeel van de gehele uitstraling. Het imago van een bedrijf of organisatie wordt door meerdere factoren bepaald: beeldgebruik, copywriting, tone-of-voice, profilering op social media, etc.
Lowtone denkt graag mee over de brand identity. Klik hier voor meer informatie.

Ontwerp logo en drukwerk: prijzen en tarieven

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in grafisch ontwerp. Wij hebben altijd dezelfde toewijding en volle aandacht voor het project. Dat komt doordat wij na al die tijd nog steeds een groeiende passie hebben voor ons vak.
En de prijzen? Neem contact op voor een afspraak. De prijzen zullen je verbazen.

Een willekeurige selectie uit ons werk